Районното управление на МВР в Берковица обяви за издирване възрастен

...
Районното управление на МВР в Берковица обяви за издирване възрастен
Коментари Харесай

Обявиха за издирване изчезналия Владо Бореца от Берковица

Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Берковица разгласи за търсене възрастен мъж, липсващ безследно преди две седмици от вкъщи си. На 3 юли 82-годишният Владимир Петков излязъл от жилището си в ж.к. „ Изгрев ” в предбалканския град и тръгнал на разходка към центъра. Вечерта, откакто не се прибрал в дома си, околните му подали сигнал за изгубването му в Районното ръководство. По техни данни възрастният мъж страда от старческа деменция. В деня на изгубването си Владимир Петков, прочут като Владо Бореца,
е бил облечен в сив пуловер от изкуствена материя и в черно долнище на анцунг. Висок е към 162 – 168 см., със едва прегърбено телосложение и бяла коса. Лицето му е овално и неясно, очите – кафяви, веждите гъсти, носът необятен, има дребни устни и щръкнали уши.

„ Умоляват се жителите, които могат да дадат информация за местонахождението на Владимир Петков да се обадят на тел. 112, на телефоните за връзка с районно управление (на МВР) Берковица 0953/88710 и 88720 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи ”, оповестиха от полицията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР