Районното полицейско управление в Мездра се похвали с отлични резултати

...
Районното полицейско управление в Мездра се похвали с отлични резултати
Коментари Харесай

Районното полицейско управление в Мездра се похвали с отлични резултати

Районното полицейско ръководство в Мездра се похвали с отлични резултати в битката с битовата престъпност в навечерието на празника на Министерство на вътрешните работи - 5 юли. Ченгетата от железничарското градче са преди всичко в региона по разкриваемост на закононарушения за първото шестмесечие на 2019 година.
Осъществяват се изключителни акции, ускорява се наличието на органите на реда в дребните обитаеми места. В осъществяване на дилемите за разширение на видеонаблюдението и подкрепяне на правоохранителните органи от общинска администрация са инсталирали 13 нови камери, свързани със системата на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Мездра.
По направление „ Пътна полиция “ е повишен броят на актовете и фишовете в следствие засиления надзор на придвижването по пътищата през 2019 година Броят на електронни фишове от механически устройства за определяне на превишена скорост са нарастнали с 1000. Общо 2725 актове и фишове са формирани на територията на общината, от които над 1400 са от системата за надзор на скоростта.
„ Органите на реда в града и общината правят добра превантивна работа. В резултат на това в региона няма тежки закононарушения. По линия на наркотрафика има единствено 6 регистрирани случая от началото на 2019 година “, сподели началникът на районното ръководство в Мездра Красимир Митов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР