Районният съд във Велико Търново постанови 1 г затвор при

...
Районният съд във Велико Търново постанови 1 г затвор при
Коментари Харесай

1 г затвор за мъж мамил при смяна на банкноти

Районният съд във Велико Търново постанови 1 г затвор при непоколебим режим за 52-годишeн бургазлия,мамил търговци при промяна на банкноти. Наказанието е наложено след реализирано и утвърдено съглашение с прокуратурата.

Хакъ Ч. е наказан за това, че за интервала от 13 октомври 2016 година до 31 януяри 2017 година във Велико Търново въвел в подвеждане разнообразни търговци при обмяна на банкноти от 2 и 5 лв. с банкноти с по-голям номинал и с това им предизвикал щета в общ размер на 887 лева

Хакъ Ч. е осъждан със 17 влезнали в действие присъди за осъществени разнообразни закононарушения, които са най-вече измами.

Злодеянията правил по еднакъв метод. При влизане в комерсиалните обекти, първо давал на касиера или на продавача 5 лв., като казвал, че това е за почерпка и поради услуга, която ще му извършат, като му уедрят 600 лв. от по два и от по пет лв., която бил спечелил в казино.

В пачката обвиненият поставял две банкноти по-малко. След като продавачът преброи парите и откри неналичието, обвиненият вземал още веднъж пачката, с цел да я ревизира, почнал бързо да брои,като в този развой изкусно прибирал част от банкнотите. След „ инспекцията “ прибирал пачката, като допълвал с две банкноти. Измаменото лице уверено, че получава банкноти в размер на уговорената сума му предоставяло банкноти с по-голям номинал в същия размер.

По искане на прокуратурата Хакъ Ч. е арестуван под стража.

Споразумението има последствия на влезнала в действие присъда.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР