Районният съд във Варна осъди условно двама младежи за извършен

...
Районният съд във Варна осъди условно двама младежи за извършен
Коментари Харесай

След близо 2 години съдът във Варна реши: Условни присъди за младежи, които пребили и ограбили човек на улицата

Районният съд във Варна осъди условно двама младежи за осъществен в съучастничество махленски обир над  минувач. Самото престъпно действие е осъществено вечерта на 11 август 2017 година, наоколо до кръстовището на бул. “Владислав Варненчик “ и ул. „ Дрин “ в централната част на Варна.

Обект на похищението е бил мъж на междинна възраст, от който след приложимост на мощ, срутване на земята и ритници по тялото и главата, двамата подсъдими незаконно са лишили носената чанта. Това напомнят от пресслужбана на Районния съд. 

Сред ограбените движимости на потърпевшия  са два мобилни телефона с по няколко сим-карти за разнообразни оператори, парична сума, парфюм, секретни ключове и други Непосредствено след това  екипи на полицията и незабавния център са оказали помощ на потърпевшия.

 След реализирано в правосъдна зала съглашение и признание на виновност, двамата подсъдими получиха разнообразни санкции. 22-годишният от тях беше наказан на 1 година отнемане от независимост, чието осъществяване бе отсрочено с изпитателен период от 3 години. На 19-годишния му съизвършител, който към датата на реализиране на грабежа е бил малолетен, беше наложено наказване от 6 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 2 години изпитателен период.

Двамата подсъдими са безработни и неосъждани до момента. Причинените от грабежа имуществени вреди все още са възобновени на потърпевшия. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР