Районният съд във Варна осъди 53-годишна жена, извършвала кражби на

...
Районният съд във Варна осъди 53-годишна жена, извършвала кражби на
Коментари Харесай

Осъдиха 53-годишна за кражби на рокли

Районният съд във Варна осъди 53-годишна жена, правила обири на дамски облекла от разнообразни магазини в града, оповестиха от съда.

Кражбите дамата с букви Г. Ш. направила в интервала от 15 юни доникъде на юли 2016 година Задигала най-вече рокли, изложени за продажба, на обща стойност близо 600 лв..

Подсъдимата нормално влизала в магазини от централната градска зона дружно с щерка си, която успявала да отвлече вниманието на продавач-консултантите, до момента в който тя неусетно успявала да вземе от щендерите някои от изложените продукти. При един от случаите пострадала собственичка я последвала отвън магазина си, като съумяла я хване с откраднатата стока и да алармира полицията.

Към момента на осъществяване на действието 53-годишната жена е неосъждана. Делото беше прегледано в условия на задочно произвеждане, заради това че местоживеенето й е незнайно и не може да бъде призована.

Наказанието, което Г. Ш. получи, е година отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период. Съдебният акт предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период./dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР