Районният съд във Варна осъди 53-годишeн за блудство с малолетна,

...
Районният съд във Варна осъди 53-годишeн за блудство с малолетна,
Коментари Харесай

Районният съд във Варна осъди 53-годишeн за блудство с малолетна

 Районният съд във Варна осъди 53-годишeн за блудничество с малолетна, оповестиха от пресслужбата на съда.  

Делото завърши с реализирано сред страните и утвърдено от съда съглашение. Подсъдимият бе приет за отговорен в това, че на 13 октомври предходната година, в автомобила си, направил блудствени дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание, без съвкупление във връзка с 13-годишно тогава момиче. Престъплението е по член 149, ал.1 от Наказателния кодекс.

Пострадалото дете постоянно гостувало в блока, където живеел 53-годишния мъж. В следобедните часове на посочената дата, малолетното момиче видяло подсъдимия с различен комшия да си приказват и употребяват алкохол на беседка пред входа, като също седнало при тях. Известно време по-късно малолетната споделила, че ще отиде до магазина да си купи нещо сладко, при което подсъдимият й предложил да я откара до такава степен с неговата кола.  

От магазина мъжът купил цигари за себе си и шоколади за девойката, като на връщане в колата почнал да я допира и опипва по тялото, целунал я и опитал да пъхне ръката си под облеклата й. Пострадалата съумяла да го отблъсне и да излезе от колата, след което споделила за случилото се със съседка.

53-годишният мъж е неосъждан. Той получи наказване от 15 месеца отнемане от независимост, отсрочено с изпитателен период от 3 години. В негова тежест са направените разходи по делото. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР