Районният съд във Варна осъди 34-годишeн мъж за поредица кражби

...
Районният съд във Варна осъди 34-годишeн мъж за поредица кражби
Коментари Харесай

Във Варна осъдиха сериен крадец на шоколадови бонбони

Районният съд във Варна осъди 34-годишeн мъж за поредност обири на шоколадови бонбони. Това оповестиха от пресцентъра на Районен съд - Варна. На подсъдимия е било наложено наказване „ пробация “ за период от 6 месеца, при двете наложителни ограничения - срещи с пробационен чиновник и регистрация по сегашен адрес с честота 2 пъти седмично.

Самата кражба е осъществена в условия на продължавано закононарушение, с три обособени действия, осъществени през кратковременен интервал от време – от 19 май до 17 юни 2019 година.

На три пъти през горепосочения интервал от еднакъв магазин във Варна подсъдимият отнемал кутии от друг подбор на шоколадови бонбони, които скривал под облеклата си и минавал през касовата зона. На касата подсъдимият прекосявал, като заплащал дребна покупка на незначителна стойност или въобще нищо не купувал. След следващото лишаване на стока и след частична проверка, с обзор на записите от видеоохранителните камери в комерсиалния обект, били открити трите идентични случая на обири от страна на подсъдимия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР