Районният съд в Стара Загора е наложил ефективно наказание от

...
Районният съд в Стара Загора е наложил ефективно наказание от
Коментари Харесай

32 месеца затвор за крадец на книги в Стара Загора

Районният съд в Стара Загора е наложил дейно наказване от две години и осем месеца „ отнемане от независимост “, при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване на 38-годишен мъж, откраднал книги и други движими движимости. Това съобщaват на уеб страницата си от съда.

Съдебният състав е признал престъпно проявения Г. К. за отговорен в това, че в интервала от 3-ти до 6 март т.г. в Стара Загора, от ненаселен частен дом, посредством разрушение на бариера три пъти, е лишил непознати движими движимости без единодушието на владелците им. Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив.

Предмет на кражбата са били 300 броя книги –художествена литература, тв приемник и самовар, оценени на обща стойност в размер на близо 1400 лв.. Подсъдимият продал книгите, а другите движимости е задържал за себе си.

Делото се е гледало по реда на съкратеното правосъдно разследване. По време на правосъдното съвещание подсъдимият е признал напълно обстоятелствата и събитията, изложени в обвинителния акт.

Присъдата предстои на протестиране и обжалване в 15-дневен период пред Окръжен съд – Стара Загора.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР