Районният съд в Сливен остави за постоянно в ареста двамата

...
Районният съд в Сливен остави за постоянно в ареста двамата
Коментари Харесай

Двамата, блудствали с дете в Сотиря, остават в ареста

Районният съд в Сливен остави за непрекъснато в ареста двамата арестувани за нападението над 7 годишната Радка от сливенското село Сотиря в петък. На двамата мъже е повдигнато обвиняване за осъществяване на блудствени дейности с малолетното момиче. За закононарушението е планувано наказване от 8 години затвор.

Сливен

В края на предходната седмица 15 годишен юноша и 68 годишен мъж нападнаха в пристройка до дома му 7 годишното момиче. Майката на детето е съумяла да предотврати по-сериозно закононарушение. Родителите на момичето познават арестуваните. По-възрастният е бил приютен в пристройката, където е осъществено действието.

Това закононарушение бе осъществено единствено две седмици след жестокото ликвидиране на 7 годишната Кристин от същото село. В Сотиря продължава подписката за смяна в закона за отпадане на опцията за понижаване на присъдата за тежки закононарушения при признания. Жителите на сливенското село упорстват за ограничения за повишение на сигурността в региона и заплашват, че няма да пуснат децата си на учебно заведение на 15 септември, в случай че това не се случи.

Междувременно Държавната организация за протекция на детето осъди остро следващия случай на полово посягане по отношение на дете в село Сотиря. От там настояха за безкомпромисност към случаите на полова корист с деца и нулева приемливост към деянията на принуждение над деца

 Нов случай на принуждение със 7-годишно дете в село Сотиря Нов случай на принуждение със 7-годишно дете в село Сотиря
Нов случай на принуждение раздруса Сотиря единствено две седмици след жестокото ликвидиране на дребната Кристин. В късния следобяд през вчерашния ден двама мъже са блудствали съ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР