Районният съд в Разлог отложи за пореден път делото срещу

...
Районният съд в Разлог отложи за пореден път делото срещу
Коментари Харесай

Маниак преследва чалга певица, но бяга от съда

 Районният съд в Разлог отсрочи за следващ път делото против Алекс Воуг,  упрекнат по чл 144, ал.1от Наказателния кодекс, за редовно следене на фолкпевицата Емануела Цветкова.

Причината за отлагането е още веднъж същата - обвиненият е нередовно свикан. Воуг не е бил открит на адреса си, с цел да му бъде връчена призовката като тя е върната в целокупност. Съдът постанови за идващото съвещание обвиняемият  да бъде свикан посредством органите на Министерство на вътрешните работи.Следващото съвещание по делото е планувано за 14 септември 2020 година, от 11,30 ч.

Близо четири години напористият почитател преследва певицата из цяла България даже и зад граница. Последният път той я причакал в Банско след следващо присъединяване там и още веднъж упорито изискал да се срещат уединено. Това преляло чашата и Емануела подава незабавно тъжба в полицията. Районна прокуратура Разлог повдигна обвиняване против 48-годишния нахалник от София, който се показва с името Алекс. Емануела била унизена освен с любовните излияния в обществените мрежи и по телефона, и с гонене на всички места по участия, даже пред дома й.

През месец юли предходната година по Закона за Министерство на вътрешните работи мъжът бил предизвестен документално с протокол да приключи преследването против Емануела и да не я приближава по-близо от 100 метра, само че той траял, написа Телеграф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР