Районният съд в Разлог отложи делото срещу Явор Бахаров, тъй

...
Районният съд в Разлог отложи делото срещу Явор Бахаров, тъй
Коментари Харесай

На Явор Бахаров му се размина днес в съда, но развръзката предстои СНИМКИ

Районният съд в Разлог отсрочи делото против Явор Бахаров, защото той се яви самичък в правосъдната зала, без юристите си.

Бахаров показа пред магистратите билети на юристите си, които пътували за Австрия, и изиска да се отсрочи старта на делото. Съдът се съобрази с настояването и отсрочи проблема за 16 март, осведоми "Труд ".

Пред медиите Бахаров не бе сладкодумен.

„ Надявам се, че когато дойдат юристите ми ще се даде ход на делото и тогава ще забележим какво ще реши съдът. Сега нямам какво повече да разясня, сподели Бахаров.

Припомняме, че Бахаров стана обвинен по две обвинения-за шофиране в нетрезво положение и след приложимост на дрога. Той бе хванат в Банско от автопатрул на 8 февруари.

Около 12:50 ч. на 08.02.2020 година, в гр. Банско, обвиненият управлявал лек автомобил м. „ Мицубиши” по ул. „ Найден Геров “. По време на придвижване той се разминал в насрещната пътна лента с автомобил на автопатрул при районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Банско.

На полицейските чиновници им направило усещане, че МПС на обвинения Бахаров криволичи по пътното платно, заради което го последвали за осъществяване на инспекция.

На лидера бил подаден светлинен и звуков сигнал, при което той спрял на ул. „ Пирин “, в региона на хотел „ Кемпински “. Извършената на място с техническо средство проба за приложимост на алкохол е отчела 1,30 промила в издишания въздух. Я. Бахаров бил тестван и за приложимост на наркотични субстанции, като уредът отчел позитивен резултат за кокаин и канабис.

По-късно във ФСМП гр. Банско обвиненият дал кръв за проучване за алкохол. От заключението на направената химическа експертиза се открива, че концентрацията на алкохол в кръвта на лидера все още на действието е била 1,42 промила.
Предстои наказателно дело против него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР