Районният съд в Разлог отложи делото срещу актьора Явор Бахаров,

...
Районният съд в Разлог отложи делото срещу актьора Явор Бахаров,
Коментари Харесай

Отложи се делото срещу Явор Бахаров

Районният съд в Разлог отсрочи делото против артиста Явор Бахаров , хванат да кара кола след приложимост на алкохол и под въздействието на опиати. В правосъдната зала Бахаров се яви самичък, изясни, че юристите му отсъстват, поради антажименти, които са поели още преди да се случи неприятният случай с него. Следващото съвещание ще е на 16 март, заяви 24 часа.
Районната прокуратура внесе съда обвинителен акт против 34-годишния Бахаров преди седмица.
Около 12:50 ч. на 8 февруари 2020 година, в Банско, той управлявал лек автомобил " Мицубиши " по ул. „ Найден Геров “. По време на придвижване се разминал в насрещната пътна лента с автомобил на автопатрул при районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Банско. На полицейските чиновници им направило усещане, че МПС на обвинения Бахаров криволичи по пътното платно, заради което го последвали за осъществяване на инспекция.
На лидера бил подаден светлинен и звуков сигнал, при което той спрял на ул. " Пирин ".
Извършената на място с техническо средство проба за приложимост на алкохол е отчела 1,30 промила в издишания въздух. Я. Бахаров бил тестван и за приложимост на наркотични субстанции, като уредът отчел позитивен резултат за кокаин и канабис.
По-късно във ФСМП - Банско обвиненият дал кръв за проучване за алкохол. От заключението на направената химическа експертиза се открива, че концентрацията на алкохол в кръвта на лидера все още на действието е била 1,42 промила. За установените нарушавания на ЗДвП на Бахаров били формирани два акта.
Бахаров е осъждан с влезнали в действие правосъдни актове за закононарушения от общ темперамент, налагано му е наказване по член 78а от Наказателен кодекс. Освен това е бил глобен с влезнали в действие наказателни постановления и фишове за нарушавания на Закона за придвижването по пътищата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР