Районният съд в Пловдив реши да остави в ареста Стефан

...
Районният съд в Пловдив реши да остави в ареста Стефан
Коментари Харесай

Бой в Пловдив заради заето такси

Районният съд в Пловдив реши да остави в ареста Стефан Чанталиев (34) и Стоян Абаджиев (26), упрекнати за побоя над 24-годишния Людмил Петков. Според прокуратурата те, дружно с още двама, са предизвикали междинна телесна щета на младежа, изразяваща се в изкълчване на раменна става и други контузии по тялото.

Срещу Абаджиев е повдигнато и обвиняване за обир.

На 26 февруари т. година към 5 ч. сутринта Петков излизал от заведение в центъра на Пловдив и тръгнал към бул. “Цар Борис III Обединител ”, с цел да си хване такси. На автобусна спирка била спряла кола и 24-годишният пловдивчанин се насочил към нея. След като отворил вратата, видял, че вътре към момента имало пасажер, и треснал вратата, което разгневило слизащия. Според прокуратурата той излязъл и почнал да постанова младежа, а трима негови познати излезли от заведението и се присъединили в побоя.

След като оставили Петков, Стоян Абаджиев се върнал и му взел портфейла, в който имало 50 лева и персонални документи. Пострадалият се придвижил до бензиностанция, откъдето извикали медицински екип и младежът бил откаран в болница.

Четиримата обвинени са арестувани за 72 часа на 28 февруари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР