Районният съд в Пловдив осъди по бързо производство 8 души

...
Районният съд в Пловдив осъди по бързо производство 8 души
Коментари Харесай

Осъдиха осем души за мелето между фенове на ЦСКА и Локо ПД

Районният съд в Пловдив осъди по бързо произвеждане 8 души за безчинство по време на спортно мероприятие в зала "Колодрума ", съобщи Радио "Фокус "- Пловдив.

По време на шампионата по ММА агитките на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) заформиха същинско меле в залата.

Най-тежка присъда получи 33-годишният Божидар Попов от Пловдив, почитател на "смърфовете ". Неговото наказване е 3 месеца условна присъда с 3 години изпитателен период. Мъжът се призна за отговорен, като разгласи, че съжалява за случилото се.

Останалите 7 души се отърваха с пробация. 41-годишният Дилян Георгиев получи 1 година и четири месеца и 100 часа публично потребен труд. 20-годишният Иван Топалски от агитката на Локомотив и 42-годишният последовател на ЦСКА Николай Станков от София получиха по 1 година и 2 месеца. Станислав Чолаков, също от София, бе осъден с 1 година и 2 месеца и 100 часа общественополезен труд. Една година получи и 34-годишният Мартин Новаков от София, 22-годишният Михаил Партинков и за 27-годишният Иван Иванов.

И 8-те обвинени подписаха съглашение с прокуратурата.

Мъжете бяха арестувани за сбиването в зала "Колодрума " в Пловдив на 19 май. За случая са разпитани голям брой очевидци, приложени са и записи от видеокамери. По време на бойното шоу почитатели са хвърляли бомбички, от които 7 служители на реда са с леки пострадвания.

В залата на съда почитателите на двата тима бяха вкарани по настрана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР