Районният съд в Монтана глобява жена, сключила в чужбина втори

...
Районният съд в Монтана глобява жена, сключила в чужбина втори
Коментари Харесай

Мъжки харем: Монтанчанка си взима нов съпруг всяка година

Районният съд в Монтана глобява жена, сключила в чужбина втори брак без да разделя с първия си мъж. 23-годишната Силвия Ж. отпътувала в края на 2016 година в Република Сръбска – част от Босна и Херцеговина, и подписала цивилен брак в Сйеница с Елдин И.
Година по-късно – без бракоразвод с избраника си, монтанчанката отново се омъжила в Сйеница – този път за Хайпан П. И за двата си брака тя не уведомила управляващите в Монтана и те научили посредством Външно министерство.
През май 2018 година тя отново се застягала за Република Сръбска за трети брак, само че в документите й от общината към този момент попадала като “омъжена” и сватбата пропаднала. Районната прокуратура образувала досъдебно произвеждане против Силвия за многобрачие.
“Това е закононарушение против брака и фамилията и се санкционира с до 3 година затвор”, разясниха адвокати. Силвия се призна за отговорна и съдът й наложи 1000 лева санкция в интерес на страната. Решението предстои на обжалване.
“Вероятно Силвия не е възнамерявала да си прави мъжки харем. От десетина години браковете на българки с чужденци от страни, които не са членки на Европейски Съюз, са бизнес – младоженците получават европейски паспорти, а булките солидни суми на ръка”, разясниха криминалисти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР