Районният съд в Лом е осъдил на 300 лева глоба

...
Районният съд в Лом е осъдил на 300 лева глоба
Коментари Харесай

Мъж отнесе глоба от 300 лева за неприличен жест към полицаи

Районният съд в Лом е осъдил на 300 лв. санкция мъж на 40 години от село Дългоделци в община Якимово за непристоен жест към служители на реда, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Към 15:30 часа на 14 февруари мъжът пътувал в автомобил на предната седалка. Преминавайки около патрулна кола на полицията, паркирана на кръстовище в Дългоделци, той се посочил през прозореца и отправил непристоен жест към полицейските чиновници в колата. Автомобилът бил спрян за инспекция и се оказало, че пасажерът е в нетрезво положение и е несъответстващ.

Той е провокирал възмущението и на лидера на лекия автомобил, с който пътувал, и на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Задържан е за денонощие, формиран му е акт и е предаден на съда по бързата процедура. 

От полицията в Монтана оповестиха за Българска телеграфна агенция, че през предходната година в района има няколко наказани за обиди и нанасяне на телесни повреди на служители на реда. В два случая става въпрос за ударен служител на реда при опит да спре разпра, в различен – за разкъсан пагон на еднообразен при инспекция на аварирал автомобил.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР