Районният съд в Габрово остави за постоянно в ареста бащата,

...
Районният съд в Габрово остави за постоянно в ареста бащата,
Коментари Харесай

Оставиха в ареста бащата, който бутна от мост детето си

Районният съд в Габрово остави за непрекъснато в ареста бащата, който през вчерашния ден бутна от мост и умъртви 5-годишния си наследник. Прокуратурата през днешния ден изиска от съда най-тежката мярка за неотклонение за 31-годишния Дилян Ботев. Пред магистратите мъжът още веднъж направи цялостни признания и съобщи, че няма да апелира решението за непрекъснат арест.


31-годишният Дилян Ботев направил цялостни признания пред проверяващите. Заявил, че умъртвил 5-годишния си наследник, тъй като не можел да се грижи за него, откакто майката напуснала общото им жилище.
Надежда Желева, административен началник на Окръжна прокуратура: Това е неговото пояснение, че не могъл да се оправи с развъждането на 5-годишното дете в границите на 2 седмици и тъй като не намерил различен излаз, това акцентира като метод, по който е решил казуса със усложненията си, звучи нелогично само че го показва като претекст.
Майката на детето, Поля Христова, живее на фамилни начела с Дилян от 8 години. До този миг обаче не е подавала сигнали за домашно принуждение.
Борислав Муеров - шеф на ОДМВР- Габрово: На 27 юни брачната половинка му, която живее на фамилни начала, е оповестена от майката за търсене, Тя не е желала никой да знае къде се намира. само нейна другарка е знаела местонахождението.
В правосъдната зала през днешния ден Дилян Ботев още веднъж призна за убийството на сина си. Междувременно близки на майката започнаха акция за събиране на средства за погребението на момченцето.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР