Районният съд в Бургас остави Малката Рижа зад решетките. Това

...
Районният съд в Бургас остави Малката Рижа зад решетките. Това
Коментари Харесай

Малката Рижа побесня, оставиха го зад решетките

Районният съд в Бургас остави Малката Рижа зад решетките. Това решение вбеси Симеон Стоянчов, който внезапно размени комичното си до този миг държание с нападателно.

Докато арбитър Камелия Ненкова четеше претекстовете, бургаският рецидивист демонстративно обърна тил и отхвърли да ги изслуша. През цялото време нервничеше и не се съгласяваше с чутото, отнасяше се с извънредно пренебрежение към съда и държавното обвиняване.

Дори присъстващите публицисти останаха с усещане, че той опита да се изхрачи върху магистратите. Навременната реакция на правосъдните охранители съумя да предотврати грозна сцена, като изведоха Рижата от залата. Тогава изненадващо Стоянчов още веднъж се обърна към магистратите и измърмори "тази с алената дреха ". Сякаш искаше да упрекна за недоволството си прокурор Радостина Ганева, написа "Флагман ".

Припомняме, че Малката Рижа е закопчан на 1-ви февруари. Според прокуратурата Стоянчов е откраднал мотор Кавазаки в бургаския жк "Меден рудник " от Атанас Ненов и го заплашил с побой. Срещу него е повдигнато обвиняване за тежко съзнателно закононарушение от общ темперамент, за което го грози затвор от 3 до 12 години.

Рецидивистът отхвърли тези изказвания и съобщи, че транспортното средство му е предоставено от самия Ненов, само че не го е върнал в уговореното време, а няколко часа по-късно. Свидетелските показания също били в интерес на Рижата, твърди юристът му.

Поведението на Стоянчов по време на мярката бе повече като за цирк, в сравнение с за правосъден развой. Той стартира с това, че не е женен, само че е доста влюбен, а при въпрос дали знае в какво е упрекнат, Стоянчов с горделивост съобщи: "Познавам по-добре Наказателния кодекс от всеки един различен! ".

Съдия Ненкова обаче го остави зад решетките. Районният магистрат посочи стоманени претекстове за решението си - взе поради богатото престъпното и правосъдно минало на обвинения и акцентира, че по събраните досега доказателства може да се направи обосновано съмнение, че Стоянчов е създател на закононарушението.

Освен това арбитър Ненкова изчете и разпита на пострадалия Атанас Неков, където той в детайли обяснил по какъв начин незаконно и със закани му бил лишен моторът, а като причинител показал точно Малката Рижа. Магистратът взе поради и обстоятелството, че се касае за тежко съзнателно закононарушение, чието наказване е ефикасна присъда от 3 до 12 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР