Районният съд в Берковица наказа с глоба 42-годишен безработен мъж,

...
Районният съд в Берковица наказа с глоба 42-годишен безработен мъж,
Коментари Харесай

Безработен се правил на катаджия

Районният съд в Берковица наказа с санкция 42-годишен незает мъж, който се придвижвал из града с униформа на пътен служител на реда, а в жилището си складирал помощни средства, употребявани от катаджиите.

На 14 януари предходната година чиновници на Министерство на вътрешните работи засекли по улиците на Берковица автомобил " Рено Меган ", карано от чужд за тях пътен служител на реда. Водачът Пилян Р. бил издокаран в униформена риза с надпис " Пътна полиция " и пагони на сержант, написа булнюз.

При инспекцията обаче се оказало, че мъжът няма нищо общо с Министерство на вътрешните работи. Пред пазителите на реда подправеният катаджия отказал да изясни от кое място има униформата и за какво се движи из града с нея. При обиск в жилището на Пилян Р. криминалистите разкрили и синя полицейска лампа, стоп палка с надпис " Министерство на вътрешните работи ", светлоотразителна жилетка на пътна полиция, членска карта на Съюза на командосите, мобилни телефони, сим карти и свидетелства за регистрация на коли.

Пред съда мъжът, който към този момент е осъждан и оправдан, се призна за отговорен, само че не даде пояснения за маскировката си. Магистратите го глобиха с 1000 лв. санкция в интерес на страната. Полицията поверява дали Пилян Р. не е употребявал униформата за изнудване на водачи на пътя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР