Районните кметове на ПП-ДБ-СС след вота са подложени на редица

...
Районните кметове на ПП-ДБ-СС след вота са подложени на редица
Коментари Харесай

Районните кметове на ПП-ДБ-СС подложени на атаки след местните избори

Районните кметове на ПП-ДБ-СС след вота са подложени на редица офанзиви. Това разгласи на брифинг в СОС Борис Бонев.

Откраднати са персонални данни на районния кмет на Илинден Емил Бранчевски и на негово име е записана компания във Англия . Измами с името на Спаси София в годините са правени, както напомни общинският консултант.

Бонев заподозря, че зад офанзивата на Бранчевски стои дребният съдружен сътрудник на ГЕРБ в предходния мандат. Тук става въпрос за политическа офанзива, безапелационен бе общинарят. Оказва се, че персоналните данни на общинската власт не са доста защитавани. За касирането на вота Бонев сподели, че разликата е в интерес на кмета Васил Терзиев. Касирането на вота имало смисъл, когато е сменен вота на гласоподавателите, по мнението му.

Емил Бранчевски изясни, че против него се води сериозна дезинформационна акция . Причината са разкритията, които той е направил за ръководството в регион Илинден. От медийна обява той схванал, че на негово име е записана компания в Обединеното кралство. Бранчевски е сезирал способените органи. Това е закононарушение против мен и персоналните ми данни, безапелационен бе той.

Христо Копаранов счита, че регистрацията е станала посредством погрешни документи. За това закононарушение българското законодателство планува до 6 години затвор. Надяваме се, че съответните органи ще създадат инспекция, съобщи той. Политическата игра стигна прекомерно надалеч, по думите му.

Законът за локалното самоуправление планува, че кметът не може да взе участие в комерсиално сдружение. Разкритията, които вършат от Спаси София ще бъдат предадени на прокуратурата , стана ясно от брифинга на Секретен сътрудник.
 Увеличават заплатата на кмета Васил Терзиев
Увеличават заплатата на кмета Васил Терзиев

Както и на общинските съветници и районните кметове в София
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР