Районната здравноосигурителна каса обяви конкурси за три свободни позиции, научи

...
Районната здравноосигурителна каса обяви конкурси за три свободни позиции, научи
Коментари Харесай

Здравната каса във Враца си търси трима експерти

Районната здравноосигурителна каса разгласи състезания за три свободни позиции, научи организация BulNews. 
Две щатни бройки са оповестени за длъжността Старши специалист, бранш „ Информационно обезпечаване “, отдел „ Договаряне, осведомително обезпечаване и надзор на здравна и дентална помощ и аптеки “. Една е свободната позиция за Главен специалист в същия отдел. 
Областите на активност за всички длъжности е административното обслужване на жители при подаване на заявки за разпределяне на помощни средства, съоръжения, уреди и медицински произведения за хора с увреждания, включително разработване и ремонт, заплащани/доплащани от НЗОК. Експертите обслужват също по този начин жители и договорни сътрудници на РЗОК Враца – реализатори на здравна и дентална помощ и аптеки, по въпроси свързани с правата и отговорностите им по отношение на реализиране на дейностите в обсега на Закона за здравното обезпечаване и по осъществяване на самостоятелните контракти, подписани сред тях и Здравната каса.
Те би трябвало още да подкрепят активността на контрольорите при реализиране на пълномощията им.
Кандидатите за всички позиции би трябвало да имат висше обучение степен „ Бакалавър “. Мераклиите да станат старши специалисти би трябвало да имат 1 година трудов стаж, като заплатата за длъжността започва от 710 лева Тези, които желаят да се пробват като основен специалист, би трябвало да имат най-малко 2 години опит, а възнаграждението стартира от 720 лева Размерът на главната месечна заплата ще бъде избран според Закона за държавния чиновник, Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация и Вътрешните правила за работната заплата на чиновниците в НЗОК, като се регистрира равнището на заеманата служба, квалификацията и професионалния опит.
Подборът се реализира на няколко стадия. Одобрените по документи претенденти ще преминат през тест и изявление. 
Всеки, който желае да се опитва в състезанието, може да кандидатства до 9 септември. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР