Районната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство, което трябва да

...
Районната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство, което трябва да
Коментари Харесай

Мъжът предизвикал мелето и екшъна във Варна страдал от биполярно разстройство

Районната прокуратура във Варна управлява досъдебно произвеждане, което би трябвало да обясни аргументите и събитията, довели до причиняване на пътнотранспортни катастрофи със обилни материални вреди.

Виновният лидер – 36-годишният Радослав Д., е арестуван и настанен в болничното заведение поради очевидно несъответстващото положение, в което се е намирал при извеждането му от автомобила, с който удари пешеходка и седем коли във Варна през вчерашния ден.

Мъжът провокирал екшъна през вчерашния ден във Варна бил без шофьорска брошура

За оказаната опозиция при задържането му и за упражнено принуждение против полицейски чиновник при настаняването му в изолатора е формирано и още едно досъдебно произвеждане. Най евентуално двете каузи ще бъдат обединени.

Вчера, 2 юни към 11, 33 ч. бащата на Радослав подал сигнал в дежурната на ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна. Обяснил, че синът му, който страда от биполярно разстройство, се е качил на фамилната кола и е отпътувал за Варна. Заявил също, че сутринта синът му е имал спор с жена си.

По време на разправията Радослав споделил, че мафията го търси, с цел да го убие и че единствено във Варна може да се избави.

След него с различен автомобил от добричкото село, където живее Радослав, потеглил и татко му. Във Варна в дребните улички колата на Радослав била изгубена от погледа на татко му, който го следвал.

Поредния наркоман
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР