Районната прокуратура във Варна предаде на съд мъж за опит

...
Районната прокуратура във Варна предаде на съд мъж за опит
Коментари Харесай

Съдят мъж от Варна за блудство с две жени

Районната прокуратура във Варна съобщи на съд мъж за опит за обезчестяване и блудства с две дами, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

57-годишният Юлиян М. е предаден на съд с обвинителен акт на Районната прокуратура във Варна за осъществени три закононарушения, включени в раздел „ Разврат “ на Наказателния кодекс. Наказателното дело против 57-годишния обвиняем, който е с висше обучение и неосъждан, е планувано за 24 септември във Варненския областен съд.

Жертвите на закононарушенията подсъдимият намирал посредством разгласи в интернет уебсайт и вестник, в които търсел домашна помощничка или личен състав за хотел, като се представял за шеф. Така си уговарял срещи с дамите, които кандидатствали за работа. На срещите измислял аргументи да ги качи в персоналния си автомобил, с цел да ги изведе отвън Варна.

Така съумял да извърши опита за обезчестяване и блудничество с една от жертвите си в землището на варненското село Засмяно на 22 май 2016 година, който останал незавършен по независещи от дееца аргументи. Жертвата съумяла да избяга и да алармира за протичащото се на тел. 112.

На 13 юни същата година още веднъж по публикация за работа Юлиян М. се срещнал със последваща си жертва. Младата жена била съпроводена от приятеля си до срещата с подсъдимия и останал да следи в профил.

За да покаже обекта на кандидатката за домашна помощничка, 57-годишният Юлиян я качил на колата си и потеглил към село Каменар. В региона на селото под подлог, че е объркал пътя, спрял и изискал от дамата да вършат секс. Получил отвод, само че все пак посредством заплашване направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление. С бягство дамата съумяла да се избави, като излязла на основния път и спряла инцидентен автомобил.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР