Районната прокуратура във Варна образува досъдебно производство по повод инцидента

...
Районната прокуратура във Варна образува досъдебно производство по повод инцидента
Коментари Харесай

Прокуратурата образува досъдебно производство за инцидента с изчезналите в морето деца

Районната прокуратура във Варна образува досъдебно произвеждане във връзка случая с изчезналите в морето две деца на варненския вълнолом. Производството се води за определяне аргументите и събитията, при които е настъпил случаят и е последвала гибелта на момчетата.

Както към този момент е известно, на 15 август 2018 година към 17,40 ч. е получен сигнал за рухване на две деца в морето в региона на външната стена на вълнолома. Започва огромна интервенция по издирването на момчетата, които били там със свои другари. В опита да бъдат избавени децата се включват профилирани екипи от Районната дирекция по пожарна сигурност и отбрана на популацията, катери на Морската администрация, водолази и екипи на Военноморските сили и Министерство на вътрешните работи.

Самоличността на повлечените в морето деца от мощното неспокойствие е открита.

Изпълняващият функционалностите областен прокурор на Районната прокуратура във Варна Красимир Конов дружно с дежурния прокурор и дежурен следовател са направили неотложно оглед на местопроизшествието. Разпитани са очевидци на нещастието, на която очевидци са станали доста варненци, пристигнали за концерта за Деня на Варна. Трагедията анулира всички празнични прояви на община Варна в празничната вечер.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР