Районната прокуратура във Варна е образувала досъдебно производство за открити

...
Районната прокуратура във Варна е образувала досъдебно производство за открити
Коментари Харесай

Прокуратурата във Варна разследва 25 контейнера съмнителен боклук от Италия

Районната прокуратура във Варна е образувала досъдебно произвеждане за открити на пристанище " Варна запад " 25 контейнера със съмнителни боклуци от Италия, заяви и.д. областен прокурор Владислава Панайотова, представена в петък от Българска телеграфна агенция.

Контейнерите са пристигнали във Варна на 9 октомври предходната година и са били в режим за краткотрайно депозиране за 90 дни, изясни наблюдаващият прокурор по случая Невена Илиева. Изпращач е италианска компания със седалище в Авелино, а товарът е отпътувал от Салерно.

По документи адресат е българска компания със седалище в София, чиито предмет на активност, съгласно Търговския указател, е събиране, преправка и търговия с битови боклуци.

Предстои да се ревизира дали компанията адресат има издадени разрешителни, за какъв тип боклуци, и дали има издадена лицензия за подобен тип боклук, като в контейнерите.

Сигналът за контейнерите е изпратен от митницата, откакто не е бил получен отговор на изпратеното писмо до компанията адресат за приключване на периода за краткотрайно депозиране.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР