Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем и задържа

...
Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем и задържа
Коментари Харесай

Обвиниха мъжа, ограбил бензиностанция в Стара Загора

Районната прокуратура в Стара Загора притегли като обвинен и задържа 31-годишен мъж за обир на пари от бензиностанция в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване. М.Н. към 1:00 часа тази заран е влезнал в едно от пространствата в бензиностанция в Стара Загора.

Бил облечен с черни облекла, имал качулка, сложена над очите, като дясната му ръка била леко свита. Обвиняемият се насочил към дежурния чиновник на бензиностанцията и когато се доближил, го издърпал мощно, отвел го до касата и изискал парите от оборота.

Предадена му била сумата от 1673 лв.. При излизане от помещението М.Н. заплашил потърпевшия и съборил един от стелажите.

Около час по-късно в старозагорския квартал „ Самара " е видяно лице, отговарящо на описанието, направено от подателя на сигнала. Заподозреният е опитал да осуети полицейската инспекция и оказал опозиция, след което е арестуван. М.Н. е осъждан.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор той е арестуван за период до 72 часа. Предстои Районна прокуратура - Стара Загора да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража " по отношение на обвинения.

Престъплението е квалифицирано по член 198, ал.1 от Наказателния кодекс. Ако бъде потвърдена виновността му, може да получи наказване от три до 10 години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР