Районната прокуратура в Стара Загора наблюдава образувано досъдебно производство за

...
Районната прокуратура в Стара Загора наблюдава образувано досъдебно производство за
Коментари Харесай

Образувано е досъдебно производство за мача "Верея" - ЦСКА

Районната прокуратура в Стара Загора следи формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение срещу спорта поради мача сред " Верея " и ЦСКА от 19-ия кръг на Първа професионална лига на 9 декември 2018 година, приключил с победа 1:0 за " алените " като посетител.

То е формирано по сигнал от полицията в София за това, че при започване на месец декември 2018 година в Стара Загора е била препоръчана на другиго полза, с цел да повлияе на резултата на мача, което е закононарушение по чл.307в, ал.1 от Наказателния кодекс.

Разследването е било предоставено на ОДМВР – Стара Загора, като е избран двумесечен период за провеждането му.

Пред bTV от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз обявиха, че най-вероятно става дума за уречен прецизен резултат.
" Верея ": Това е акция против тима. Отричаме обвиняванията (ВИДЕО) Два разновидността за бъдещето на клуба след изваждането от Първа професионална лига
Тимът на " Верея " беше изваден от Първа професионална лига по решение на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз. До това се стигна след сигнал от страна на УЕФА за манипулиране на 5 от мачовете на старозагорци и непозволено финансиране от страна на китайски жители, свързани с черно тото.

В началото на 2019 година " Верея " беше осъден с санкция поради подозрения за ангажименти в мачовете със " Славия ", " Берое " и въпросният с ЦСКА.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР