Районната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за съставяне на

...
Районната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за съставяне на
Коментари Харесай

Районната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за изготвяне на неистински документи

Районната прокуратура в Силистра управлява досъдебно произвеждане за сформиране на неистинен публични документи.

59-годишният Митко Л. е бил арестуван през днешния ден като причинител на закононарушението по член 308 от Наказателния кодекс при интервенция на чиновници на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност ” при ОД на Министерство на вътрешните работи в Силистра. При претършуване в дома му, трансфорат в манифактура за сформиране и отпечатване на неистинен публични документи, са открити и конфискувани бланки за годишни механически прегледи, стикери за годна застраховка гражданска отговорност, холограмни стикери и други

В момента на влизане на чиновниците на реда на екрана на компютърна система са били визуализирани документи за регистрация на МПС. Намерени са ламинатор, гилотина за рязане на хартия и принтери. Иззети са електронни носители на информация.

Срещу 59-годишния мъж се водят каузи за идентична незаконна активност. Той е арестуван по Закона за Министерство на вътрешните работи за период до 24 часа.

Районната прокуратура в Силистра ще реши събраните досега доказателства и едвам тогава ще реши дали да изиска от съда да му дефинира мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР