Районната прокуратура в Силистра привлече към наказателна отговорност 36-годишния Явор

...
Районната прокуратура в Силистра привлече към наказателна отговорност 36-годишния Явор
Коментари Харесай

Служител на бензиностанция в Силистра е задържан за присвояване на крупна сума

Районната прокуратура в Силистра притегли към наказателна отговорност 36-годишния Явор Н. за заграбване на непознати пари, връчени му в качеството на длъжностно лице да ги пази или ръководи – закононарушение по член 201, алинея 1 от Наказателен кодекс. Мъжът е арестуван с разпореждане на прокурор от Районната прокуратура в Силистра за период до 72 часа за довеждането му в съда, където ще бъде импортирано искане за установяване мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Обвиняемият работел на бензиностанция на „ Ром нефт “ в Силистра. За да прави незаконната си активност и да присвоява пари, Явор манипулирал в системата постъпленията от продаденото гориво. Той бил арестуван от чиновници на икономическа полиция в ОД на Министерство на вътрешните работи в Силистра след привършване на нощната му промяна. При осъществения обиска у него са открити 250 лв., присвоени от оборота на бензиностанцията.

Явор Н. работил по тази скица от към 3 години, считат проверяващите. До момента следствието е открило, че 36-годишният обвинен е присвоил към 20 000 лв., само че се счита, че сумата е двойно по-голяма. Явор Н. е направил признания.

Действията по следствието не престават под управлението на Районната прокуратура в Силистра.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР