Районната прокуратура в Шумен ръководи досъдебно производство по повод пътния

...
Районната прокуратура в Шумен ръководи досъдебно производство по повод пътния
Коментари Харесай

Районната прокуратура в Шумен ръководи досъдебно производство за катастрофата с Караянчева

Районната прокуратура в Шумен управлява досъдебно произвеждане във връзка пътния случай, при който пострада ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

Разследването е почнало през вчерашния ден, откакто след 10.00 часа на пътя Силистра – Шумен е зародил пътен случай сред два насрещно движещи се автомобила. Единият от тях е на НСО и е бил ръководен от чиновник на службата за защита.

В него е пътувала ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя е единственият потърпевш при пътнотранспортното произшествие. Оказана ѝ е здравна помощ, а по-късно е била превозена в София. Назначена е здравна експертиза, която ще открива степента на травматичното ѝ увреждане.

Другият автомобил в случая е лека кола, ръководена от млада жена. Шофьорът на НСО и лидерката на другия автомобил са тествани за алкохол. Пробите и на двамата водачи са негативни.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Разпитани са трима очевидци по делото. Предстои да бъде назначена и автотехническа експертиза, с цел да бъде открит механизмът на пътнотранспортното произшествие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР