Районната прокуратура в Разград ще внесе искане за вземане мярка

...
Районната прокуратура в Разград ще внесе искане за вземане мярка
Коментари Харесай

Хванаха арестанта, който избяга от сградата на полицията в Разград

Районната прокуратура в Разград ще внесе искане за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража " на обвинения, който избяга от постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи.
От прокуратурата оповестиха, че на 23 януари, към 22:00 часа оповестеният за общодържавно търсене Емил Великов, който избяга от постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград, е бил арестуван сред селата Острово и Брестовене по време на профилирана интервенция.

Полицейски чиновници разпознали търсения и го задържали. Днес Районната прокуратура в Разград, която управлява досъдебното произвеждане, по което се притегля към наказателна отговорност всеки арестуван под стража по открития ред, който извърши бягство.

Прокуратурата ще внесе искане в Разградския областен съд за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража " на Великов. 28-годишният Емил е обвинен и за кражба в изискванията на рисков рецидив и изтегляне на пари от непозната дебитна карта. Осъждан е неведнъж.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР