Районната прокуратура в Пловдив разследва концерт на Николина Чакърдъкова, разбра

...
Районната прокуратура в Пловдив разследва концерт на Николина Чакърдъкова, разбра
Коментари Харесай

Прокурор разследва концерт на Николина Чакърдъкова

Районната прокуратура в Пловдив проверява концерт на Николина Чакърдъкова , разбра HotArena .

На общински съвет уредниците поискали да им се даде безплатно залата Колодрума в града, както и 14 500 лева общински пари. Държавното обвиняване се самосезира откакто се оказа, че предоставените документи са подправени

Предложението на съдружие " Всички дружно за една идея " за залата бе импортирано на сесията от Айри Мурад. Според документите концертът щял да се състои под патронажа на основния секретар на ЮНЕСКО за България Венцислав Манчовски и ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева. 

В проявата изцяло благотворително щели да вземат участие Николина Чакърдъкова, Славка Калчева, Поли Паскова, Орхан Мурад, Ненчо Илчев, Ивайло Герасимов и доста други гении. Всички щели да се включат безплатно, единствено Общината трябвало да обезпечи 14 500 лева за Чакърдъкова и Неврокопския танцов отбор.  

Председателката на Общинския съвет Савина Петкова обче се усъмнила в предоставените документи. Тя проверила и се оказало, че от ЮНЕСКО не са и чували за собствен чиновник на име Манчовски. Печатите от документа също се оказали подправени. 

Вече били продадени над 2000 билета, а парите щели да отидат за " закупуване на инсталация за деца със характерни потребности ", предават от Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР