Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинения на 28-годишната дизайнерка Миглена

...
Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинения на 28-годишната дизайнерка Миглена
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна обвинение на дизайнерката Мегз

Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинявания на 28-годишната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз, приятеля й Румен Рончев и нейния братовчед Антон Лесов по следствие за застрахователна машинация.

Каканашева е обвинена за подбуждане към отнемане в огромни размери, заяви пред Dir.bg представителят на Районната прокуратура в Пловдив Атанас Илиев. Тя е с наложена мярка за неотклонение " парична гаранция " в размер на 10 000 лв..

Лесов и Рончев са упрекнати като причинители, като 33-годишният братовчед на дизайнерката също е пуснат от ареста. Превозвачът Румен Рончев, който е притежател на транспортната компания " Розова котловина ", обаче остава в ареста за 72 часа.

До обвиняванията се стигнало, откакто в края на септември м.г. Миглена Каканашева разгласи за откраднат джипа си " Мерцедес G350 ". Автомобилът е лизингов и е благосъстоятелност на " Софауто ", а цената му е 98 000 лв.. В жалбата, заведена в Първо РПУ в Пловдив, братовчедът на дизайнерката Антон Лесон написал, че паркирал джипа пред заведение в кв. " Кючук Париж ", а на идната заран мерцедесът бил липсващ.

По време на следствието обаче криминалистите се натъкнали на спорни обстоятелства и в последна сметка се оказало, че джипът не е откраднат.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР