Районната прокуратура в Пловдив е внесла протест срещу определението на

...
Районната прокуратура в Пловдив е внесла протест срещу определението на
Коментари Харесай

Прокуратурата отново настоява за арест на майката на обезобразеното 5-годишно дете

Районната прокуратура в Пловдив е внесла митинг против определението на съда, с което майката на измъчваното 5-годишно дете беше освободена с най-леката мярка за неотклонение " подписка ", оповестиха от държавното обвиняване.

Стела Алексиева беше арестувана, само че излезе от ареста, откакто Районният съд реши, че няма задоволително доказателства да се направи обосновано съмнение, че е отговорна за междинната телесна щета, нанесена на сина ѝ Адриан.

На 12 януари прокуратурата повдигна обвиняване на Алексиева и приятеля ѝ Петър Чернев. Двамата бяха привлечени към отговорност за пострадването на малолетното дете, довело до обезобразяване на главата му. Деянието е осъществено с особена свирепост. Срещу Чернев са повдигнати още две обвинявания - за лека телесна щета и насила.

Адвокатите на Чернев и Алексиева отхвърлиха двамата да са отговорни. Единият от бранителите на мъжа Йордан Давчев дефинира обвиняването като напомпано, осведоми " 24 часа ". Въпреки това след 3-часово съвещание Петър Чернев беше оставен зад решетките. Съдия Иван Калибацев уточни, че майката на детето му е предизвикала други контузии, само че няма доказателства да е съпричастна към междинната телесна щета.

Вчера 5-годишният Адриан беше опериран сполучливо. От УМБАЛ " Св. Георги " оповестиха, че му е присадена кожа и се възвръща добре. Бащата на момчето Венислав Алексиев се прибра от Германия по неотложност, с цел да се грижи за него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР