Районната прокуратура в Пловдив е привлякла като обвиняем по бързо

...
Районната прокуратура в Пловдив е привлякла като обвиняем по бързо
Коментари Харесай

Млад мъж е обвиняем за побой над шофьор на линейка в Пловдив

Районната прокуратура в Пловдив е привлякла като обвинен по бързо произвеждане 26-годишен мъж за побой над водач на кола за спешна помощ към ЦСМП по хулигански подбуди, оповестиха от държавното обвиняване. Обвинението против него е за нанасяне на лека телесна щета.

По данни на полицията минути след 17 ч. на 25 април автопатрул на Второ районно управление (на МВР) реагирал на сигнал, получен посредством тел. 112. Според първичната информация, кола за спешна помощ пристигнала на бул. „ Шести септември ”, където жители са забелязали мъж да лежи на земята в безпомощно положение. Дежурният доктор и водачът му помогнали да стане и да стигне до колата за спешна помощ, с цел да може да бъде настанен в носилката за медицински обзор.

В това време потърпевшият почнал да буйства, обърнал се и блъснал с пестник лицето водача. Пристигналият полицейски екип открил самоличността на мъжа. Оказало се, че той е очевидно под въздействието на алкохол и има престъпни регистрации в полицията.

Мъжът е бил прегледан и е било открито, че е в положително здравословно положение.

Той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои да бъде импортирано искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “, показват още от прокуратурата.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР