Районната прокуратура в Пловдив е повдигнала две обвинения спрямо нападателя

...
Районната прокуратура в Пловдив е повдигнала две обвинения спрямо нападателя
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна обвинения на Мартин Камбуров

Районната прокуратура в Пловдив е повдигнала две обвинявания по отношение на нападателя на Берое Мартин Камбуров.

В неделния ден Камбуров е бил задържан от органите на реда в Пловдив, след хулигански прояви. Всичко идва, откакто на автомобила на играча е била сложена скоба, а след идването на чиновници на Общинска полиция, играчът си е изпуснал нервите.

Ето и цялото известие оповестено на уеб страницата на прокуратурата:

Днес, 27 май 2019 година, Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен по бързо произвеждане М.К., на 38 година, за това, че на 26.05.2019 година, в гр. Пловдив, незаконно е унищожил непознати движими движимости – три броя „ скоби “ от система за репатриране, благосъстоятелност на Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “-гр. Пловдив – закононарушение по член 216 алинея 1 от Наказателния кодекс.

и за това, че на същата дата, в гр. Пловдив, е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и очевидно пренебрежение към обществото – закононарушение по член 325 алинея 1 от Наказателния кодекс.

Според събраните досега доказателства, на 26.05.2019 година, в гр. Пловдив, на ул. „ Полк. Сава Муткуров “, лек автомобил, марка „ Фолксвагаген “, бил спрян след подложен знак за възбрана за престой и паркиране и спомагателен индикативен знак за репатриране с „ Паяк “. Покрай него минал специфичен автомобил от Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “ с трима чиновници - лидер, текелажник /прекачвач/ и полицейски чиновник от „ Общинска полиция “.Заради неправилното паркиране на лекия автомобил, марка „ Фолксваген “, били сложени три броя скоби и предстояло репатрирането му. В този миг дошъл обвиненият М.К. Автомобилът бил благосъстоятелност на негова позната. Когато видял тримата чиновници, обвиненият почнал да ги наскърбява и ругае във връзка дейностите им. Той хвърлил по позорен метод на земята пред тях 30 лв. – една банкнота от 20 лв. и една банкнота от 10 лв., с цел да заплати таксата за погрешно паркиране. Полицейският чиновник му изискал документ за идентичност, само че М.К. отказал да го даде. Той се качил в автомобила и потеглил с поставените три броя „ скоби “. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „ Общинска полиция “ и на Трето районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив. Установено е, че „ скобите “ са били развалени по време на придвижването и не могат да се употребяват наново. М.К. е бил арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Днес, 27 май 2019 година, с разпореждане на прокурор му е наложена мярка за неотклонение „ Гаранция “ в размер на 1000 лв..

Бързото произвеждане ще завърши в законния период.налите по
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР