Районната прокуратура в Перник внесе в съда обвинителен акт срещу

...
Районната прокуратура в Перник внесе в съда обвинителен акт срещу
Коментари Харесай

Мъж се изправя пред съда заради грабеж над жена

Районната прокуратура в Перник внесе в съда обвинителен акт против мъж, който през 2018 г.  се срещнал с жена, с която след това били във фактическо общуване. Три години по-късно, заради чести спорове, връзката им завършила и дамата се преместила да живее в дома на татко си.

Въпреки че връзките им били прекъснати, обвиненият траял да я търси, предлагайки й да се сдобрят и още веднъж да заживеят дружно.

Вечерта на 28.04.2021 година, в Перник, дамата се прибирала от работа. Преди да излезе от автомобила дамата била нападната от обвинения., който отворил предната врата и отправил по отношение на нея обидни и нецензурни думи.

Той й нанесъл няколко удара с пестник в региона на лицето и тялото, измъкнал я от колата и я повалил на земята. Продължил да й нанася удари с крайници, след което издърпал от ръцете й дамската й чанта и избягал.

От осъществената съдебномедицинска експертиза е открито, че вследствие на нанесените удари потърпевшата е получила травматични увреждания в региона на главата и гърдите, както и мозъчно разтърсване.

Стойността на отнетите от обвинения непознати движимости – чанта, портфейл, мобилен телефон, дистанционно управление и други, възлиза на 397 лв..

Мъжът е осъждан, като грабежът бил осъществен от него в изпитателния период по предишно наказателно дело против него.

Предстои насрочване на разпоредително съвещание от съда.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР