Районната прокуратура в Несебър задържа за срок до 72 часа

...
Районната прокуратура в Несебър задържа за срок до 72 часа
Коментари Харесай

Пиян швед открадна такси в Несебър и катастрофира

Районната прокуратура в Несебър задържа за период до 72 часа шведския жител Кристофер А., упрекнат в незаконно лишаване на таксиметров автомобил. Инцидентът е станал в Несебър на 13 юли, оповестиха от пресслужбата на прокуратурата.

Сигнал в полицията подал притежателят на автомобила. Малко по-късно колата била открита, а при проба с дрегер в кръвта на лидера са регистрирани 1,74 промила алкохол. Докато е управлявал автомобила, шведът е аварирал независимо. Нанесени са материални вреди по таксиметровия автомобил.

Предстои Районна прокуратура - Несебър да внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на Кристофер А.

Това е втори престъпен случай с шведски екскурзиант у нас през последните години, стигнал до арест и по всяка възможност до правосъдна зала. На 3 юни 2017 година шведският екскурзиант Ралф Сундберг изрита в главата камериерка от хотел в Слънчев бряг. На 26 септември с.г. Сундберг беше освободен от наказателна отговорност, а Районният съд в Несебър му наложи единствено санкция 4500 лв.. До глобата се стигна поради чистото правосъдно минало на шведа, неналичието на нанесени материални вреди и квалификацията на пострадванията на камериерката Дияна Петкова като " лека телесна щета ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР