Районната прокуратура в Монтана изправя пред съда мъж, нанесъл побой

...
Районната прокуратура в Монтана изправя пред съда мъж, нанесъл побой
Коментари Харесай

Жена отнесе със Сеат-а си Мазда в Моната и избяга, шофьорът я настигна и наби

Районната прокуратура в Монтана изправя пред съда мъж, нанесъл побой на жена след злополука в регионалния град.
Сутринта на 18 май 2017 година обвиненият Е.В. управлявал лекия си автомобил „ Мазда “ в регионалния град. Около 9.30 часа той се движел в региона на прелеза, на по този начин наречения „ Черен мост “. Водачът подал светлинен сигнал и се престроил, с цел да завие надясно по бул. „ Христо Ботев “, по посока на автогарата в града.
В този миг колата на обвинения била закачена от друга кола марка „ Сеат “, управляна от О.Т. След станалата злополука дамата траяла да кара по бул. „ Хаджи Димитър “. След нея потеглил и обвинения Е.В.
О.Т. решила да отбие и да спре своя автомобил наоколо до мястото на конфликта - до общинския пазар в Монтана, след което излязла от него. Обвиняемият също спрял и я доближил. Между двамата зародил спор по отношение на повода за случилото се.
Е.В. се ядосал и блъснал дамата с ръка в региона на лицето. След това я хванал за косата и траял побоя. Пострадалата почнала да вика за помощ, само че агресорът й нанесъл удар с коляно в региона на носа.
Свидетели на протичащото се станали работещи в близост хора, които подали сигнал на телефон 112. Лицето на дамата било окървавено, от устната й потекла кръв. Един от присъстващите на място съумял да спре нападателния мъж.
О.Т. постъпила в хирургично поделение при МБАЛ в Монтана. От направената в хода на досъдебното произвеждане съдебно-медицинска експертиза е видно, че потърпевшата получила кръвонасядане на горен ляв клепач. Уврежданията предизвикали на дамата болежка и страдалчество.
Разпитан по досъдебното произвеждане, Е.В. се признава за отговорен и показва страдание за случилото се.
Предстои съдът да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР