Районната прокуратура в Лом е внесла за разглеждане в съда

...
Районната прокуратура в Лом е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Брутално! Изрод от Лом изнасилил два пъти собствената си дъщеря, щял да й разбие мозъка

Районната прокуратура в Лом е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против 37-годишният К.И., който изнасилил два пъти личната си щерка.
Около 2.20 часа на 3-ти септември в районнито ръководство на полицията в Лом постъпил сигнал от майка на малолетно момиче за обезчестяване на детето от личния й татко. В хода на следствието е било открито, че причинителят на незаконното действие е К.И.
На 2-ри септември обвиненият К.И., откакто използвал алкохол, изгонил от вкъщи дамата, с която живеел на фамилни начала, като й отправил закани за разпра. По-късно вечерта почерпката траяла в двора пред къщата му с присъединяване на приятелите му. В един миг обвиненият станал от масата и отишъл до прозореца на стаята, в която спели децата и почукал. Казал на седемнадесетгодишната си щерка да отиде в друга стаята, в противоположен случай „ ще й разбие мозъка “.
Под въздействие на уплахата, момичето му се подчинило. Тогава обвиненият К.И. осъществил принудителен сексуален акт с детето си. Веднага по-късно той се върнал при приятелите си. За известно време мъжката компания отишла да играе на покер-автомати. На връщане И. още веднъж извикал потърпевшата, която се пробвала да се опълчи на татко си, само че той я заплашил с побой и наново я изнасилил.
Предстои наказателното произвеждане против К.И., който има предишни осъждания, да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР