Районната прокуратура в Казанлък ръководи разследване по досъдебно производство във

...
Районната прокуратура в Казанлък ръководи разследване по досъдебно производство във
Коментари Харесай

Прокуратурата в Казанлък предприема разследване за смъртта на Тодор Николов

Районната прокуратура в Казанлък управлява следствие по досъдебно произвеждане по отношение на планове през днешния ден мъртъв началник на КАТ в града Тодор Николов. То е за закононарушение по член 127, алинея 1 от Наказателния кодекс - " който, по какъвто и да е метод, подкрепи или склони другиго към самоубийство и последва такова, или единствено опит, се санкционира с отнемане от независимост до три години ".
или единствено опит, се санкционира с отнемане от независимост до три год, осведомят в преднамерено известие до медиите от Апелативна прокуратура - Пловдив, в отговор на запитвания на медии по отношение на откритото тяло на Тодор Николов, началник на КАТ - Казанлък.
Припомняме, че през днешния ден, край село Бузовград, община Казанлък, 44-годишният Николов бе открит мъртъв, като е било открито, че той е умрял от прострелване в слепоочието с огнестрелно оръжие. В хода на досъдебното произвеждане ще се събират доказателства по определяне на всички обстоятелства и условия по случая.
В момента се прави оглед на местопрестъпление от следовател в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура - Стара Загора, като взе участие и правосъден доктор. По досъдебното произвеждане следва назначение на съдебно-медицинска и балистична експертизи, събиране на гласни и писмени доказателства и други дейности за определяне на цялостната фактическа конюнктура. На местопроизшествието са Дичо Атанасов, областен прокурор на Стара Загора, и Таня Димитрова, областен прокурор на гр. Казанлък.
Днес в 18 часа окръжният прокурор Дичо Атанасов, ще даде изказване пред публицисти в центъра на с. Бузовград.
Тодор Николов беше търсен съвсем две денонощия след подаден от сестра му сигнал за неговото изгубване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР