Районната прокуратура в Карлово привлече като обвиняеми четирима мъже за

...
Районната прокуратура в Карлово привлече като обвиняеми четирима мъже за
Коментари Харесай

Лоши новини за циганите, направили погром в Розино

Районната прокуратура в Карлово притегли като обвинени четирима мъже за безчинство и нелегално държане на огнестрелно оръжие.

Те са част от арестуваните за сбиването в карловското село Розино, оповестиха от пресцентъра на институцията. Четиримата обвинени - С.М. /30 г./, А.С. /32 г./, И.С. /24 г./ и А.С. /47 г./, са арестувани за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, като следва Районната прокуратура да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на тях.

Продължават процесуално-следствените дейности - разпити на очевидци, експертизи за характера на нанесените телесни повреди на потърпевшите и други
По същия случай, за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи, са били арестувани и други лица, като на част от тях са формирани актове по Указа за битка с дребното безчинство, които се преглеждат от Районния съд в Карлово, а останалите са разпитани като очевидци и освободени.

Предстои наблюдаващият прокурор да извърши преценка за привличане и на други лица към наказателна отговорност, се показва в известието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР