Районната прокуратура в гр. Варна ръководи досъдебно производство за престъпление

...
Районната прокуратура в гр. Варна ръководи досъдебно производство за престъпление
Коментари Харесай

10-годишното детенце, с което блудствал учителят в Аксаково, трябвало да си мълчи

Районната прокуратура в гр. Варна управлява досъдебно произвеждане за закононарушение по член 157, алинея 4 от Наказателен кодекс – за осъществени дейности на полово задоволство с лице от същия пол, ненавършило 14-годишна възраст, заяви за Varna24.bg  Станислава Бакалова, говорител на Районна прокуратура – Варна.

Досъдебното произвеждане е стартирано на 27.01.2022 година Установено е, че на тази дата 10-годишно момченце е било на школа в читалището в гр. Аксаково. По време на урока учителят – 24-годишният Н. Г., почнал да прави по отношение на детето дейности, които могат да се дефинират като такива за възбуждане и угаждане на полово предпочитание. След това предизвестил момчето, че случката би трябвало да си остане единствено сред тях. Извършителят е арестуван за 24 часа. Предстои да му бъде повдигнато обвиняване и да бъде импортирано искане в Районен съд – Варна за налагане на мярка за неотклонение задържане под стража.

Работата по досъдебното произвеждане продължава с разпити на очевидци, назначение на експертизи, включително здравна, на потърпевшото дете. Предстои да бъде осъществено и претършуване в дома на причинителя, както и други нужни процесуално-следствени дейности.

За закононарушението по член 157, алинея 4 от Наказателен кодекс се планува наказване отнемане от независимост от 2 до 6 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР