Районната прокуратура в Генерал Тошево внесе обвинителен акт в съда

...
Районната прокуратура в Генерал Тошево внесе обвинителен акт в съда
Коментари Харесай

Съдят 45-годишен мъж, блудствал с родната си леля

Районната прокуратура в Генерал Тошево внесе обвинителен акт в съда против мъж, направил блудствени дейности с родната си вуйна.

45-годишният Янчо Я. е предаден на съд от Районната прокуратура в Генерал Тошево за блудничество на родната си вуйна, осъществено със мощ и заплашване и като продължавано действие по член 150, ал.1 от Наказателен кодекс.

Подсъдимият е осъждан към този момент за блудствени дейности с вуйна си, както и за обезчестяване на другата сестра на майка си. От пандиза по последната ефикасна присъда за тези закононарушения бил освободен условно предварително. След като бил излязъл от пандиза, 45-годишният принудител заживял в къщата на майка си, в която живеела и една от сестрите му. Съседната къща била населявана от двете му лели - сестри на майка му. Едната от тях е пострадала от закононарушението, за което Янчо е предаден на съд в този момент.

Предстои делото против 45-годишния обвиняем да бъде планувано за разглеждане в Районния съд в Генерал Тошево, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Варна.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР