Районната прокуратура в Генерал Тошево отхвърля версията за склоняване към

...
Районната прокуратура в Генерал Тошево отхвърля версията за склоняване към
Коментари Харесай

Прокуратура отхвърля версията за склоняване към самоубийство на 9-годишното дете в Кардам

Районната прокуратура в Генерал Тошево отхвърля версията за склоняване към самоубийство на 9-годишното дете от село Кардам, което умря от хипотетично натравяне.
"Все още не е ясно какво е предизвикало гибелта, откакто при огледите в дома не са открити медикаменти или отровни субстанции, както и опаковки от такива ", разяснява Йорданка Чанева, областен прокурор на Генерал Тошево.
Вчера са били разпитани медиците от незабавната помощ в града, само че писмени документи от прегледите им не са предоставени.
Противно на изказванията на дядото на умрялото дете, че и при двете повиквания лекарите не са премерили температурата на потърпевшите, пред проверяващите те декларират, че са измерили температура малко над 37 градуса.
Междувременно стана ясно, че се усъвършенства положението на 11-годишното момиче от Кардам, настанено в Университетската болница във Варна.
Припомняме, че в неделя вечерта 9-годишно момченце умря, а двете му сестрички бяха признати в болница в доста тежко положение. Трагедията е сполетяла фамилията с шест деца, отглеждани от самотна майка. В грижите й помагали и бабата и дядото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР