Районната организация на СДС в Одесос е номинирала 8 свои

...
Районната организация на СДС в Одесос е номинирала 8 свои
Коментари Харесай

СДС-„Одесос” с 8 представители в листата

Районната организация на Съюз на демократичните сили в „ Одесос ” е номинирала 8 свои представители в синята листа за общински съветници във Варна.
Илия Кафалийски е доайенът на групата, инженер по обучение. Той има зад тила си два мандата като общински консултант и е зам.- кмет в регион „ Приморски ”. Следва Албена Димова, приключила е лингвистика и публицистика.Председател на УС на „ Алтруист ”.

Веселин Василев е секретар на СДС-Варна, с дълъг административен опит в разнообразни общински структури, състезателен активист с престиж в спортната общност. Стефан Вътов е инженер по обучение, с дълготраен опит като административен началник – шеф на Топлоелектрическа централа Девня, зам.-директор на ДКС ЕААД управнически опит в предпирятие от общинската стопанска система.

Веселина Тодорова е правист, основен юрист-консулт в общинска компания. Иван Иванов с професионален опит в региона на търговията и услугите. Велико Драганов е идната номинация на на „ Одесос ”, дълготраен опит в „ Градски превоз ” Варна, работи в организацията по заетостта във Варна.

Щабът на районната организация на СДС-Одесос е в централата на синята партия на бул. „ Княз Борис ” 43.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР