Районна прокуратура – Видин е предала на съд Ц. К.

...
Районна прокуратура – Видин е предала на съд Ц. К.
Коментари Харесай

Изправят пред съда мъж, извършил серия кражби във Видин

Районна прокуратура – Видин е предала на съд Ц. К. по обвиняване за закононарушение, осъществено от него при изискванията на рисков рецидив - по член 196, алинея 1, вр. член 194, алинея 1 от Наказателен кодекс., оповестиха от от обвиняването.
Около 4 часа сутринта на 21 юли служители на реда в Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи във Видин изпълнявали служебните си отговорности, като осъществявали обход по ул. „ Цар Михаил III Шишман “ в града. Забелязали лице с велосипед, което пренасяло в коша му голям брой електрически принадлежности – бормашини, ъглошлайфове, акумулаторни винтовертове, патронници, свредло и други. При инспекция се открило, че мъжът е престъпно проявения Ц. К. При заложените му въпроси за произхода на движимостите той признал, че ги откраднал от непознат гараж.
В хода на следствието по формираното досъдебно произвеждане с обвинен Ц. К. е било изяснено, че той е причинителят и на други обири. Няколко дни по-рано рецидивистът лишил непознати движимости от три автомобила, паркирани на разнообразни места в града. Собствениците им подали тъжби в полицията, като след това били известени, че същите са открити и им били върнати. Общата стойност на предмета на незаконното действие възлиза на 574 лв..
Предстои наказателното произвеждане против неведнъж осъждания Ц. К. да продължи в съда. По искане на Районна прокуратура – Видин по отношение на него е избрана мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР