Районна прокуратура - Видин е предала на съд 38-годишен вдинчанин

...
Районна прокуратура - Видин е предала на съд 38-годишен вдинчанин
Коментари Харесай

38-годишен видинчанин отива на съд за хулиганство и закана за убийство

Районна прокуратура - Видин е предала на съд 38-годишен вдинчанин за осъществено от него безчинство и закана за ликвидиране, оповестяват от прокуратурата.
Непълнолетните племенници на обвинения били настанени в професионално приемно семейство, според правосъдно решение. По негова молба се състояла среща в отдел "Закрила на детето " при Дирекция "Социално подкрепяне “ Видин. Мъжът декларирал, че желае да вземе племенниците си и отсега нататък да поставя грижи за тях. Било му обяснено, че с цел да му бъдат предадени децата, би трябвало да работи, да има непрекъснати приходи и да усъвършенства материалните условия на живот. Пречка за това било и събитието, обвързвано със страха на децата от него, защото чичо им бил нападателен и постоянно им посягал.
Посочените му условия и направените констатации провокирали остра реакция от страна на обвинения. Той се развикал, скарал се на всички присъстващи, в това число и на децата.
На потегляне обвиненият показал изключителна експанзия - блъскал порти и столове. Нахлул в прилежаща стая, викайки на служителка, че ще й "отреже главата, защото тя е взела децата от фамилията “.
За случилото се бил подаден сигнал на телефон 112.
Впоследствие мъжът е бил притеглен към наказателна отговорност за осъществените от него незаконни действия - непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, и закана с ликвидиране по отношение на обществения служащ. Предстои съдът да насрочи разпоредително съвещание по делото.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР