Районна прокуратура-Видин е предала на съд 20-годишен младеж по обвинение

...
Районна прокуратура-Видин е предала на съд 20-годишен младеж по обвинение
Коментари Харесай

Предадоха на съд младеж, държал коноп във Видин

Районна прокуратура-Видин е предала на съд 20-годишен юноша по обвиняване за осъществено от него закононарушение - държане на коноп, оповестиха от обвиняването.
През август 2020 година в районно управление (на МВР) на МВР-Видин постъпила оперативна информация, касаеща държане на наркотични субстанции от него. Около 20 часа на 13 август 2020 година полицейските чиновници го спрели за инспекция при влизането му във входа на жилищния блок в жк. „ Петко Каравелов “ в града.
Сформираната дежурна оперативна група направила оглед в населявания от него апартамент. В шкафче от секция в холно помещение били открити найлонови пликчета със зелена суха листна маса. Иззета била и дребна портативна везна.
Той обяснил, че откритите в жилището му опиати не са негови, а на другар, който предната вечер му ги дал за предпазване против сумата от 60 лв.. Свидетели по делото удостоверили, че той обитавал жилището, благосъстоятелност на неговите баба и дядо, живеещи в село Арчар. Потвърдили, че при младия мъж постоянно идвали непознати.
Според заключението на направената по делото физикохимична експертиза, откритото в жилището на обвинения вещество е коноп. Стойността му, избрана по цени на наркотичните субстанции за потребностите на съдопроизводството, е 128.70 лв..
Предстои съдът да насрочи разпоредително съвещание по делото. Младежът е осъждан за нелегално държане на опиати.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР