Районна прокуратура-Свиленград привлече като обвиняеми по три бързи производства 55-годишния

...
Районна прокуратура-Свиленград привлече като обвиняеми по три бързи производства 55-годишния
Коментари Харесай

Спипаха грузинци в 5 коли с фалшиви номера на Капитан Андреево

Районна прокуратура-Свиленград притегли като обвинени по три бързи производства 55-годишния Абесалом П., 38-годишния Маночар Т., 50-годишния Хвича Ц., 40-годишния Иракли Ч. и 45-годишния Кахабер Л., грузински жители, за това, че всеки един от тях на 13 ноември на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево "-шосе, общ. Свиленград, употребявали подправени табели с регистрационни номера, неиздадени от съответния орган и сложени на лекия автомобил, който ръководят.
До момента е открито, че петимата обвинени закупили пет леки автомобила от Полша, където ходили да си търсят работа. Те тръгнали да се прибират към Грузия, като всеки от тях управлявал лек автомобил. При инспекция на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Капитан Андреево, на изхода от България за Турция, граничните чиновници открили, че два от колите били с белгийски, а другите три с немски, литовски и полски регистрационни табели, които подправени.
Разследването по бързите производства ще завърши в законния период, като един от обвинения е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, а на другите е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР